Nieuw college van Gedeputeerde Staten Zuid-Holland

17-09-2019
3354 keer bekeken 0 reacties

Op 4 september 2019 zijn in de vergadering van Provinciale Staten de nieuwe Gedeputeerden van Zuid-Holland benoemd. Het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland gaat komende 4 jaren samenwerken aan 'Elke dag beter. Zuid-Holland.' Dit is het motto van het Coalitieakkoord 2019 - 2023.

Voorafgaande aan de installatie van het nieuwe college van Gedeputeerde Staten werd afscheid genomen van de zittende gedeputeerden Ingrid de Bondt (VVD) en Govert Veldhuijzen (CDA). Gedeputeerden Rogier van der Sande, Han Weber en Rik Janssen keren terug in het nieuwe college. Zij vormen samen met Floor Vermeulen, Adri Bom-Lemstra en commissaris van de Koning Jaap Smit de komende vier jaar het college van Gedeputeerde Staten verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van de provincie. Meer info over College van Zuid-Holland

In augustus is het coalitieakkoord en de kandidaat gedeputeerden al aan de pers gepresenteerd en hiervan is een filmpje gemaakt: wat willen zij verbeteren in Zuid-Holland? Waar worden zij blij van? En wat wordt er anders ten opzichte van de vorige coalitieperiode? Bekijk hun antwoorden in dit filmpje.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen