Stagiair gezocht voor de Topcorridors!

19-11-2019
1215 keer bekeken 0 reacties

Ben je geïnteresseerd in wat er nodig is om Nederland naar de toekomst toe logistiek bereikbaar te houden? Vind je het leuk om je te verdiepen in bestuurlijke, complexe en interdisciplinaire vraagstukken? Ben je in staat om scherp, slim te kijken, te werken in teamverband en je horizon te verbreden?

We gaan graag met je in gesprek! 

Wat ga je bij ons doen?

  • Je bent een volwaardige medewerker binnen het programmateam. Samen met je directe collega’s werk je mee aan de realisatie van de ongeveer twintig acties. Dit kan op drie manieren:
  • Je kunt er voor kiezen inhoudelijk bij te dragen aan een concrete actie, zoals: formuleren sturingsafspraken, optimaliseren knooppunten, modal shift potentie, vergroten robuustheid vaarwegen, aanpak kademuren, afvalstromen van weg naar water en clean energy hubs (brandstoftransitie). Afhankelijk van de actie kun je jouw kennis inzetten om samen met andere organisaties vanuit inhoudelijke kennis keuzes te onderbouwen en voor te bereiden.
  • Je kunt er voor kiezen om bij te dragen aan de corridordoelen: versterken van de economie, verduurzamen van de corridors, het vergroten van de veiligheid en/of de kwaliteit van de corridors, en hier binnen onderzoek te doen.
  • Je kunt er ook voor kiezen om de programmaorganisatie te versterken. Zo draag je bij aan de stappen die nodig zijn om met meerdere overheden, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties complexe besluitvoorbereiding mogelijk te maken. Je kan je hierbij richten op het meten van de corridorperformance, (het evalueren van) de samenwerking met gebruikers en stakeholders, internationale samenwerking en integratie van deze corridors met Europese doelstellingen of alternatieve vormen van (internationale) bekostiging. 

Afhankelijk van je interesses, je studieachtergrond en de soort stage die je wilt lopen, bepalen we samen de invulling van je stageperiode. Neem contact op met Luc de Vries, tel. 06-53753998. Meer informatie

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen