Laatste stand van zaken MIRT-Verkenning A15 toegelicht op 16 juni

09-06-2021
170 keer bekeken 0 reacties

Hoe staat het met de verkeersveiligheid en de doorstroming op de A15 tussen Papendrecht en Gorinchem? En hoe kunnen we dit verbeteren? Daarvoor is een MIRT-Verkenning gestart. Meer weten over deze Verkenning? Kom dan naar de online infobijeenkomst op 16 juni a.s. van 19.30 tot 21.00 uur.

De bijeenkomst heeft puur een informerend karakter: wij lichten de stand van zaken in de Verkenning toe en vertellen welke stappen nog volgen. U krijgt informatie over de ontwikkelingen in de MIRT-Verkenning sinds de vorige bijeenkomst eind 2020. Zo informeren we u over de inpassende ontwerpen en de onderzoeken die we gaan uitvoeren. We geven een toelichting op de ontwerpen voor de mogelijke verbreding van de snelweg, voor de verschillende alternatieven en varianten die we onderzoeken. Daarbij geven we u een indruk van de ontwerpknelpunten waar we tegenaan lopen. Aan het einde van de presentatie krijgt u uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden 

Meld je aan voor de digitale bijeenkomst op 16 juni a.s. via deze link https://lnkd.in/drJkQ2z

Bekijk alvast de video 
Deze animatie laat op hoofdlijnen zien welke stappen worden doorlopen in een MIRT-Verkenning, met de MIRT-Verkenning A15 Papendrecht-Gorinchem als voorbeeld.

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen